img_7810_fixad.jpg


HEM           BEHANDLINGAR                     KOSMETISK TATUERING           SCHRAMMEK ÖRTPEELING           KONTAKT & ÖPPETTIDER

Dermanord-3.jpg

Maria Åkerberg

Dermanord`s  filosofi är att erbjuda dig genuina, ekologiska produkter.

Då Maria Åkerberg, grundare av Dermanord, skulle öppna sin hudvårdssalong ville hon hitta bästa tänkbara innehåll i produkterna. Detta visade sig vara omöjligt, vilket ledde till att hon tog fram egna produkter som sedan blev en hel serie.

Maria Åkerberg vet att allt vi stryker på huden påverkar både oss och miljön.  Med denna kunskap är det självklart att inte använda produkter med mineraloljor och siliconer, som är svårt för både oss och  naturen att bryta ner. Varje produkt har en tydlig innehållsförteckning för att du som kund ska veta vad du använder på din kropp.

Vetskapen om de vegetabiliska och eteriska oljornas positiva inverkan på oss och miljön är grunden och drivkraften bakom Dermanord.

dermaliten1.jpg   dermaliten2.jpg   dermaliten3.jpg


phytomer_logo_liten-3.jpg

Phytomer

Phytomer erbjuder en serie säkra och hälsosamma hudvårdsprodukter som kombinerar havets och naturens egenskaper.

Havet är den största berikande källan för din kropp. Den innehåller alla ämnen (spårämnen, mineraler, vitaminer, socker osv.) som är oumbärliga för din kropp, din skönhet och ditt välbefinnande.

Våra laborationer har påvisat att det existerar en likhet i beteendet mellan algerna och huden, mellan deras livssätt och vårt, nämligen det som kallas Naturlig marin biomimesis.

Denna unika expertis gör det möjligt för Phytomer att erbjuda hudvård med mycket hög toleransnivå, där du kan finna de naturliga sensationerna och effektiviteten hos en ny skönhet som är mer äkta och naturlig.

phytomer_1-3bild.gif

 _dsc0058-3.jpg


 Din Hud

 Fabriksgatan 16, 553 16 Jönköping

 036-12 18 28

 info@din-hud.se